Kemi

Isomeri - kemi

23. december 2016 af 1999hjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Kan i hjælpe mig med nedenstående opgave?

Hvor mange isomere stoffer findes der med molekylformlen C5H8? Opskriv strukturformler og navngiv stofferne. Hvilken type isomeri er der tale om?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. december 2016 af Soeffi

#0. Se evt. https://fr.wikipedia.org/wiki/C5H8. Den er på fransk, men navnene ligner de danske. Alcene = alken, alcyne = alkyn.


Svar #2
26. december 2016 af 1999hjælp (Slettet)

#1

#0. Se evt. https://fr.wikipedia.org/wiki/C5H8. Den er på fransk, men navnene ligner de danske. Alcene = alken, alcyne = alkyn.

Mange tak :)


Skriv et svar til: Isomeri - kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.