Matematik

Differential og grafer

04. januar 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle der vil hjælpe mig med hvordan man regner denne opgave ud. (vedhæftet fil)

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2017 af Carina321 (Slettet)

Graf A viser g som er den afledte funktion af f. Så g=f'(x).
 Funktion g (se graf A) vil være positiv når f (enten B eller C) har en stigende (positiv) hældning.
 Funktionen g (se graf A) vil være negativ når f har en faldende (negativ) hældning.

F.eks. se på værdien af A mellem x=1 og x=3. A (som er funktionen g) er her negativ hvilket betyder at B eller C skal have en negativ hældning i samme interval for at være funktionen f. Det er kun B som er negativ i dette interval.


Svar #2
05. januar 2017 af Margna (Slettet)

Hvordan kan man se den er graf for f. Forstår det ikke. Hvordan kan du se om b er negativ og ikke er?


Skriv et svar til: Differential og grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.