Matematik

Bestem f'(xo)

16. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg spørger bare om mine udregninger kan passe.

Se vedhæftet fil, hvis ikke, må der gerne forklares hvorfor!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2017 af mathon

1)
            f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}+1

            f{\, }'(9)=\frac{1}{2\sqrt{3^2}}+1=\frac{1}{6}+1=1\tfrac{1}{6}

2)
            f{\, }'(x)=-\frac{1}{x^2}

            f{\, }'(2)=-\frac{1}{2^2}=-\frac{1}{4}


Skriv et svar til: Bestem f'(xo)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.