Fysik

Er dette korrekt?!

19. januar 2017 af Naglfar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et TV med en effekt på 160 W er tændt i 3 timer.

Beregn forbruget af elektrisk energi både i kWh og i J.

Benytter; E=P*t

->160W*3=480Wh = 0,480kWh.

=0,48kWh * 3600s =1728000J.

-Eller har jeg lavet en fejl?! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Ok

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2017 af mathon

Du har en fejl:
                           0,48k Wh * 3600s =1728000J \rightarrow  (0,48 kWh) · (3,6 MJ/kWh) =1,728 MJ


Skriv et svar til: Er dette korrekt?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.