Kemi

Opgave

20. januar 2017 af Sinimini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan nogle hjælpe mig med denne opgave?

Bestem på grundlag af forsæbningstallet emulgatorens molare masse.

Forsæbningstal: 158
Iodtal: 71
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2017 af janhaa

1 : 1 reaksjon

  antall mol KOH i 158 mg

    n = (0,158 g)/(56,10 g/mol) = 0,002816 mol
dvs

    0,002816 mol E har massen 1 g

   E har molmassen =  1 g / (0,002816 mol) = 355,06 g/mol


Svar #2
21. januar 2017 af Sinimini (Slettet)

Mange tusinde tak, men hvordan kan man se, at det er en 1:1 reaktion?


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.