Matematik

Hjælp :D

24. januar 2017 af Tomasj (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, 

Kan i hjælpe mig med nummer 1.4?

Hvad er prisen inkl. moms for at tilså et jordstykke på 19,54 ha med hvede?

er det ikke jeg skal gange 207 med 19,54 så det er prisen

hvor 100 kg hvede koster 138 så 150 kg koster 207? :D

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (2)

Svar #1
24. januar 2017 af mathon

1.4

          Hvad er prisen inkl. moms for at tilså et jordstykke på 19,54 ha med hvede?

                  \left (19{,}54\; ha \right )\cdot \left (150\; \tfrac{kg}{ha} \right )\cdot \left (1{,}38\; \tfrac{kr}{kg} \right )\cdot 1{,}25


Svar #2
24. januar 2017 af Tomasj (Slettet)

TAK

men hvor kommer 1.25 fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2017 af mathon


                 beløb uden moms          moms          beløb med moms

                           B_{exc}              B_{exc}\cdot 0{,}25         B_{exc}+B_{exc}\cdot 0{,}25=B_{exc}\cdot \left ( 1+0{,}25 \right )=B_{exc}\cdot1{,}25


Svar #4
24. januar 2017 af Tomasj (Slettet)

=(19.54)*(150)*(1.38)*1.25

resultat er 5055,975

er det rigtig?


Skriv et svar til: Hjælp :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.