Kemi

Opgave 3 - Hjælp...

24. januar 2017 af Eliasz - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogle venlige sjæl(e), der kan hjælpe med underopgave d)??


Svar #1
24. januar 2017 af Eliasz

Opgaven er her :))


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2017 af mathon

d)
           Ligevægtsbrøken giver:
                                                        \frac{p_{CO_2}}{p_{CO}}=4{,}168=\frac{4{,}168}{1}

                                                         \frac{p_{CO_2}}{p_{CO_2}+p_{CO}}=\frac{4{,}168}{1+4{,}168}

                                                         \frac{p_{CO_2}}{1{,}130\;bar}=\frac{4{,}168}{5{,}168}

                                                          p_{CO_2}=\frac{4{,}168}{5{,}168}\cdot \left ( 1{,}130\;bar \right )=0{,}911\;bar

                                                          p_{CO}=\left ( 1{,}130\;bar \right )-\left (0{,}911\;bar \right )=0{,}219\;bar


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2017 af mathon


Skriv et svar til: Opgave 3 - Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.