Matematik

Hjælp til at lave graf i N-spire

29. januar 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det er opgave a i den vedhæftede opgave som jeg har svært ved, har lavet b, men kan ikke få a til at lave en graf som passer i N-spire


Svar #1
29. januar 2017 af ElNino198 (Slettet)

Har lige fundet ud af at b også er forkert, men a er lavet så har brug fot hjælp til opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2017 af SuneChr

b)   x = 0  svarer til år 1950
          Befolkningstallet i 1950 er da
          f (0) = 2586 mio.
      Fremskrivningsfaktoren:
          1,017 = 1 + 0,017  svarer til en befolkningsstigning pr. år på 1,7%


Skriv et svar til: Hjælp til at lave graf i N-spire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.