Matematik

Sandsynlighedsregning

01. februar 2017 af fifafan (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen kan hjælpe mig med denne opgave?

A public interest group hires students to solicit donations by telephone. After a brief training period students make calls to potential donors and are paid on a commission basis. Experience indicates that early on, these students tend to have only modest success and that 70% of them give up their jobs in their first two weeks of employement. The group hires 6 students, which can be viewed as a random sample.

a. What is the probability that at least 2 of the 6 will give up in the first two weeks?

b. What is the probability that at least 2 of the 6 will not give up in the first two weeks?


Svar #1
01. februar 2017 af fifafan (Slettet)

?


Svar #2
01. februar 2017 af fifafan (Slettet)

Er der nogen som kan hjælpe mig med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2017 af janhaa

a)

binomial distribution

P(x\geqslant 2)=1-P(x<2)=1-P(x=0)-P(x=1) \\ \\ \\ P=1 - \binom{6}{0}*0,7^0*0,3^6-\binom{6}{1}*0,7*0,3^5=0,989


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2017 af janhaa

kan du prøve b) sjøl?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2017 af LeonhardEuler

Beregn da P( X < 5 )

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2017 af janhaa

#5 Beregn da P( X < 5 )
eller
P(x\leq 4) = 0,58

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar 2017 af LeonhardEuler

Jeg har ikke regnet efter, men ellers er det rigtigt. I det diskrete tilfælde er der ingen forskel.

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.