Matematik

Bestemmelse af forskrift - Integralregning

06. februar 2017 af noname132 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har denne opgave:

https://s30.postimg.org/jyy3tohlt/help.png

Og kan simpelthen ikke rigtig forstå det... Er forskriften fr de VC ikke allerede defineret? Eller hvad?

Kan nogen hjælpe`? Det ville være meget værdsat!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2017 af fosfor (Slettet)

Jo, men den kan simplificeres..


Svar #2
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

til hvad? altså bare stamfunktionen af MC eller hvad? og tak for din tid


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2017 af StoreNord

Jeg vil tro man bare skal udføre integrationen og få et udtryk med q i 3., 2., 1. og måske 0. potens.


Svar #4
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Okay, lad mig tjekke så


Svar #5
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Du har tabt mig... Kan virkelig ikke tænke mig til det i praksis


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2017 af StoreNord

Har du ikke lært at integrere?


Svar #7
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Eller vent, er det:

 [1/3x^3-50/2x^2+800x] i intervallet 0-q = (1/3*q^3-50/2*q^2+800*q) - (1/3*0^3-50/2*0^2+800*0)=1/3*q^3-25*q^2+800*q

? Tak igen


Svar #8
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Så forskriften altså er 1/3*q^3-25*q^2+800*q


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. februar 2017 af StoreNord

--


Svar #10
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Smukt! Nje vent, den kan man da ikke ??


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. februar 2017 af StoreNord

Jo, #8 ser rigtig ud (efter min mening)


Svar #12
06. februar 2017 af noname132 (Slettet)

Godt nok, tak for kigget!


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. februar 2017 af StoreNord

\\VC(q)=\int_{0}^{q}(x^{2}-50x+800)dx=\left [\frac{1}{3}x^{3}-25x^{2}+800 \right ]_{0}^{q}= \\(\frac{1}{3}q^{3}-25q^{2}+800q)-(0-0+0)))=\frac{1}{3}q^{3}-25q^{2}+800q


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift - Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.