Matematik

Hjælp med Differentialregning

09. februar 2017 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa jeg sidder lidt lost med den her opgave! 

Kan I hjælpe mig igang! Mange tak!

Vedhæftet fil: opg 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2017 af Soeffi


Svar #2
09. februar 2017 af Malik2 (Slettet)

Det haster ikke!  Jeg ved bare ikke om jeg kan bare undlade b fra figuren eller om jeg skal isolere den?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2017 af mathon

a)

Du har for rumfanget, som når alle længdemål er i m:
                                          
                                          h\cdot b\cdot 1=1

                                          b=\frac{1}{h}

areal:
                 A_{plade} =\left ( b+2h \right )\cdot 1

                 A_{plade}(h) = \frac{1}{h}+2h             


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. februar 2017 af mathon

b)
      Minimum for pladeareal
      kræver bl.a.
                                 {A_{plade}}{}'(h) = 0


Skriv et svar til: Hjælp med Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.