Matematik

Integralregning

11. februar 2017 af RebekkaRiis (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er givet ved

f(x) = -x+8

g(x) = -x^2+6x+2

Graferne for  og afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal.

Løs ligningen for f(x) = g(x) og bestem arealet af M


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2017 af fosfor (Slettet)

Start med at løse for x i andengradsligningen f(x)=g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2017 af mathon

grafskæringspunkter - hvis førstekoordinater er integralgrænser,
kræver:
                      f(x)=g(x)

                       \small -x+8=-x^2+6x+2

                       \small x^2-7x+6=0


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.