Matematik

Højden af en keglestub

13. februar 2017 af Mikateya (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal beregne højden af en keglestub hvor jeg kender de ting på billedet.

Vedhæftet fil: Screenshot_1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2017 af peter lind


Svar #2
13. februar 2017 af Mikateya (Slettet)

#1

se formel på https://media.studieportalen.dk/forums/files/1738301.png

jeg forstår ikke det link du har sendt


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2017 af janhaa

formoder du mener:

\frac{\pi h}{3}(R^2+Rr+r^2)\\ der\\ h = \frac{3V}{\pi(R^2+Rr+r^2)}\\ DVs\\ h = \frac{3*0,5}{\pi(0,2025+0,153+0,1156)}\,(dm)\\ endelig\\ h=1,01351\,(dm)\\ h=10,14\,(cm))


Svar #4
13. februar 2017 af Mikateya (Slettet)

#3

formoder du mener:

\frac{\pi h}{3}(R^2+Rr+r^2)\\ der\\ h = \frac{3V}{\pi(R^2+Rr+r^2)}\\ DVs\\ h = \frac{3*0,5}{\pi(0,2025+0,153+0,1156)}\,(dm)\\ endelig\\ h=1,01351\,(dm)\\ h=10,14\,(cm))

ja tusind tak :D 


Skriv et svar til: Højden af en keglestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.