Matematik

differentation

14. februar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lidt usikker på, om jeg har gjort det rigtigt...

f (x) = x-2,4 + 2x - ln(x)

f '(x) = -2,4x-1,4 + 2x-x - (1/x)

g(x) = -8x5 - 12√x + x-1

g(x) = -8 • 5x4 - (12/2√(x)) - 1x-2

g(x) = - 40x- 6/√(x) - 1x-2

h(x) = 3e2x + 2e3x

h'(x) = ln(3e) • 3e2x + ln(2e) • 2e3x

h'(x) = ln(5e) • 5e5x

i(x) = 0,2x+ 0,4x4 - 0,9x + 11

i(x) = 5 • 0.2x4 + 4 • 0,4x- 0,9•1•x1-1 + 11 • 0 

i(x) = x4 + 1,6x3 - 0,9


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2017 af Stats

Din f(x)

Du skal huske af (2x)' = ln(2)·2x..

Din h(x)

(ket(x))' = ket(x)·t'(x)  , k∈R\{0}

Resten ser rigtigt ud...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2017 af mathon

   

                    h(x)=3e^{2x}+2e^{3x}

                h{\, }'(x)=3e^{2x}\cdot 2+2e^{3x}\cdot 3=6e^{2x}+6e^{3x}=6e^{2x}\left ( 1+e^ x\right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2017 af fosfor (Slettet)

I den første skal potensen fratrækkes 1, ikke tillægges.

Skriv et svar til: differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.