Matematik

Procent

16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor stor er den procentvise stigning hvis et beløb ændres fra 

A. 10 kr. till 11 kr. ?     %

B. 50 kr. til 75 kr. ?    %

C. 11 kr. til 12 kr. ?   %

D. 5,50 kr. til 7,5 kr. ?   %


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon

A.
             1+\frac{p}{100}=\frac{11}{10}=1{,}10

             \frac{p}{100}=0{,}10

             p=0{,}10\cdot 100=10


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2017 af mathon

B.
             1+\frac{p}{100}=\frac{75}{50}=1{,}50

             \frac{p}{100}=0{,}50

             p=0{,}50\cdot 100=50


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2017 af mathon

C.
             1+\frac{p}{100}=\frac{12}{11}=1{,}091

             \frac{p}{100}=0{,}091

             p=0{,}091\cdot 100=9{,}1


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.