Matematik

Kan nogen hjælpe mig med vedhæftede opgave?

16. februar 2017 af Johanseen22332 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2017 af mathon

                  \tan(34^\circ)=\frac{d}{2{,}75\; km}


Svar #3
16. februar 2017 af Johanseen22332 (Slettet)

hvad er værdien for d? Kan du forklare mig det? 
Vh


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2017 af mathon

               Isoler  d   (skal beregnes).


Svar #5
16. februar 2017 af Johanseen22332 (Slettet)

Forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2017 af mathon

I en retvinklet trekant er tangens til en af de spidse vinkler
lig med forholdet mellem den vinklen modstående katete og den vinklen hosliggende katete.

                             \tan(34^\circ)=\frac{d}{2{,}75\; km}

                            d=\left ( 2{,}75\; km \right )\cdot \tan(34^\circ)

                                


Skriv et svar til: Kan nogen hjælpe mig med vedhæftede opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.