Matematik

Tangentes ligning og areal

16. februar 2017 af KCH1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen
Jeg vil høre om nogle af jer ville hjælpe mig med at løse opgave B og C

Jeg har selv prøvet at løse opgave B og får tangentens ligning til at være 3x-53.0+5.5y=0, hvilket jeg ikke tror er rigtig. 

Jeg har vedhæftet opgaven herunder :) 

Vedhæftet fil: MatA_Aug2014-3 (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af StoreNord

Hældningen af diameteren er 11/6, så tangentens hældning er -6/11.

-- Men det har du jo også fået


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2017 af StoreNord

I tangententens ligning  t(x)=ax+b             kender du nu a og du ved at den går gennem B(8,14)

t(8)=            -5/11·8 + b = 14            hvad er så b?


Skriv et svar til: Tangentes ligning og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.