Fysik

Acceleration

18. februar 2017 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe med vedhæftede opgave? Jeg ved ikke, hvilken formel jeg skal bruge..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2017 af mathon

         F=\left (90\; N \right )\cdot \cos(30^\circ)-\mu \cdot m\cdot g

          a=\frac{\left (90\; \tfrac{kg\cdot m}{s^2} \right )\cdot \cos(30^\circ)}{10{,}0\; kg}-0{,}5\cdot\left ( 9{,}8\; \tfrac{m}{s^2} \right )


Svar #2
18. februar 2017 af nichole12 (Slettet)

Tak!

Ved du, hvordan jeg griber denne opgave an?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2017 af newbee

#1

Når jeg bruger den formel så får jeg resultatet 2,9, men det er åbenbart forkert i følge vores forelæsers facit liste. Så hvad skal det så give?


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.