Matematik

Vis tangenten til f

26. februar 2017 af silvergrey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en funktion:

f(x)=4x^2-3x-1

vis, at tangenten til f for x=3 og hældningen a =21

Kan en forklare mig, hvordan jeg skal gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af janhaa

f ' (x) = 8x - 3

f ' (3) = 8*3-3 = 21 = a (slope)


Skriv et svar til: Vis tangenten til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.