Matematik

Løs ligningen: x*2 + 2x -35 = 0. Uden hjælpemidler.

26. februar 2017 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningen : x^2+2x-35 = 0

ax^2+bx+c = 0

x^2 +2x +(35) = 0

hvordan kommer vi videre? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2017 af janhaa

x = (-2 +- sqrt(2^2-4*1*(-35))) / 2*1 = (-2 +- 12)/2 =>

x1=5

x2= -7

dvs

(x+7)(x-5) = x^2 + 2x - 35


Skriv et svar til: Løs ligningen: x*2 + 2x -35 = 0. Uden hjælpemidler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.