Matematik

eksponentialfunktion hvis tangenthældning er lig med 1 i punktet x=0

01. marts 2017 af denklogemig (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2017 af SuneChr

Om en vilkårlig eksponentialfunktion
f (x) = ax
gælder
f '(x) = ax·ln a
f '(0) = 1   kun for a = e.


Skriv et svar til: eksponentialfunktion hvis tangenthældning er lig med 1 i punktet x=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.