Matematik

Ligning og funktion

15. marts 2017 af Drakenia (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler lige lidt hjælp til dem her.

Undersøg, om x=1 er løsning til ligningen
In(x) + x^2 + 5 = 6

Funktionen f er givet ved
f(x) = 4x^2 + 2 * √(x) , x > 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2017 af peter lind

Sæt x=1 og beregn på venstre side. Hvis resultatet giver 6 er 1 en løsning

Hvad er spørgsmålet til f(x)


Svar #2
19. marts 2017 af Drakenia (Slettet)

Hov :P Spørgsmålet er "Bestem f´(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2017 af peter lind

Du skal bruge at (xn)' = n*xn-1 desuden kvdratrod(x) = x½


Skriv et svar til: Ligning og funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.