Matematik

Bestem f(k) for en forskrift

16. marts 2017 af ZooYork - Niveau: A-niveau

En funktion har forskriften f(x)=2x−6

nogen som ved hvordan man bestemmer/finder k? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2017 af peter lind

Du skal erstatte x med k


Svar #2
16. marts 2017 af ZooYork

så svaret vil være 2k - 6? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2017 af fosfor (Slettet)

f(k) = 2k - 6

Hvis det er ligningen y=f(k) du skal løse fås

y = 2k - 6
k = (y + 6)/2


Svar #4
16. marts 2017 af ZooYork

skulle kun finde k :) men mange tak for det gode svar!


Skriv et svar til: Bestem f(k) for en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.