Matematik

Cylinderformet glas

20. marts 2017 af Hove65 - Niveau: 7. klasse

                                                                     Hej Alle

jeg sidder med en matematikopgave og har prøvet alt, men kan bare ikke regne denud.Er der en som vil hjælpe?

En familie har 24 drikkeglas.Glassene er cylinderformet med en radius på 3,75 cm og en højde på 12 cm.

a Hvad er den samlede overflade af familiens drikkeglas?

jeg er helt stået af og har kigget på den hele weekenden

                                                            venlig hilsen

                                                                 Karin Halkjær


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2017 af mathon

                 24\cdot \left ( \underset{krumme\;flade}{h\cdot 2\cdot \pi\cdot r}\; \; +\; \; \underset{\! \! \! bund}{\pi \cdot r^2} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2017 af Blithe

Man finder overfladearealet af ét glas, og ganger den med 24.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Ja og så ganger man det hele med 2 for glas har overflade både på ydersiden og indersiden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2017 af SuneChr

# 0
Du søger, som der er givet svar på, kun den samlede ydre overflade af glassene. Der er også en indre overflade af glas. Skulle den også have været med, ville du sikkert have angivet glassets tykkelse.

# 3  Det er så to forskellige radier og højder.


Skriv et svar til: Cylinderformet glas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.