Matematik

en trigonometrisk funktion f er givet ved

22. marts 2017 af alhirz1997 (Slettet) - Niveau: A-niveau

en trigonometrisk funktion f er givet ved forskriften

f(x)=3sin(2x)+7 0<x2pi

a) skitser grafen for f, og bestem minimum for f

hvordan gøre jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Der skal jo ikke meget til, Sin(0) =0 så f(0) = 7, Sin bliver =1 for x = pi/4 så drr hsr vi f(pi/4) = 10. ( Maximum) og når sin= -1 så bliver f(x) = 4 ( mini um)

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2017 af StoreNord

Du har da vist virus.                 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Nej en Lenovo tablet som ikke kan finde ud af at skanne tasterne

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2017 af hk01

Grafisk ser det ud som vist i det vedhæftede figur.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: en trigonometrisk funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.