Kemi

Aktuel koncentration

28. marts 2017 af AmeliaHansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken koncentraion er der ved disse ioner: 

Na+

cl-

Mg+2

cl-

hvis det er en aktuel koncentraion? og hvordan finder man ud af det/regner det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af mathon

Kan ikke beregnes uden yderligere oplysninger.


Svar #2
28. marts 2017 af AmeliaHansen (Slettet)

Nej vel, men i min opgave har jeg kun dette info.. så er lidt på herrens mark? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2017 af mathon

Er der ikke oplysninger fra forudgående opgavespørgsmål?


Svar #4
28. marts 2017 af AmeliaHansen (Slettet)

nope. 

det er ionberegning og ionforbindelser, og disse  positive og negative ioner er oplyst og så skal den aktuelle koncenrtaion findes for ionerne. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2017 af mathon

Begge salte er let opløselige
hvoraf:
                      \left [ Na^+ \right ]=\left [ Cl^- \right ]=c(NaCl)

                      \left [ Mg^{\, 2+} \right ]=c(MgCl_2)

                      \left [ Cl^{-} \right ]=2\cdot c(MgCl_2)


Skriv et svar til: Aktuel koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.