Matematik

INTEGRALREGNING

29. marts 2017 af 12345hey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg har kæmpe problemer med følgende opgave...

Vil i være så søde at hjælpe mig med den? :)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af lionpanda (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2017 af SuneChr

b)               V_{x-akse}=\pi \cdot \int_{-3}^{0}\left ( (f(x))^{2}-(g(x))^{2} \right )\: \textup{d}x
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2017 af SuneChr

# 2  fortsatSP 3003170247.PNG

Vedhæftet fil:SP 3003170247.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2017 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:arealM.png

Svar #5
30. marts 2017 af 12345hey (Slettet)

Men forstår ikke helt a) i ovenstående link..

Kan i forklare mig den, tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2017 af SuneChr

# 4
Det har du ret i. Lærerens røde bemærkning til # 3 annulleres.
M = {(x ; y) | - 3 ≤ x ≤ 0  ∧  g(x) ≤ y ≤ f(x)} ∪ {(x ; y) | 0 ≤ x ≤ 5  ∧  0 ≤ y ≤ f(x)}
# 2 rettes til
b)                    V_{x-akse}=\pi \cdot \left ( \int_{-3}^{5}f(x)^{2}\, \textup{d}x\: \: -\int_{-3}^{0}g(x)^{2}\, \textup{d}x \right ) 


Svar #7
30. marts 2017 af 12345hey (Slettet)

Men kan i forklare mig opgave a? Forstår nemlig ikke forklaringen i linket


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. marts 2017 af SuneChr

Arealet af M beregnes lettest ved at integrere f (x) fra  - 3 til 5  og fratrække arealet af trekanten
mellem grafen for g og x-aksen.


Svar #9
02. april 2017 af 12345hey (Slettet)

Okay, mange tak


Skriv et svar til: INTEGRALREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.