Matematik

Formel - F - 32 = 1,8C

03. april 2017 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Heej, jeg står med denne her opgave, hvor der står:

"Hvorfor er det rigtigt, at formlen også kan skrives som F - 32 = 1,8C?"

Den oprindelige formel var:

F = 1,8 * C + 32.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2017 af Mathias7878

F = 1,8 * C + 32 <=> F-32 = 1,8 * C + 32 - 32 <=> F - 32 = 1,8 *C 

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2017 af Mathias7878

Trækkes 32 fra på begge sider fås F - 32 = 1,8C

- - -

 

 


Skriv et svar til: Formel - F - 32 = 1,8C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.