Matematik

Løsning af hældningkoefficent

04. april 2017 af Annesjensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave?

Beregn hældningskoefficenten for linjen: 2x-4y=8 og tegn graf


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2017 af mathon

              2x-4y=8

              \tfrac{1}{2}x-y=2

              y=\mathbf{\color{Red} \tfrac{1}{2}}x-2


Skriv et svar til: Løsning af hældningkoefficent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.