Matematik

funktion forskrift

06. april 2017 af sb275 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Hvordan finder man forskriften for denne funktion? (opgave 50)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2017 af StoreNord

Se på punktet (5,60).

For at komme fra  (0,0) til (5,60) får y en tilvækst på 60 mens x får en tilvækst på 5.

Så er hældningen a=60/5.

Begyndelsespunktet b=0, det ses tydeligt.

Funktionen hedder altså:       f(x)=12x+0


Skriv et svar til: funktion forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.