Matematik

Hjælp

10. april 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan i hjælpe med opg 8

Vedhæftet fil: Opg 8.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2017 af Number42 (Slettet)

O1 = 0,31 m^0,425

O2= 0,31 m^0,425 * 1,15^0,425

O2/O1 = 1,0612

Altså 6,12 % øges overfladen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2017 af mathon

for potensfunktion 
                                  y=b\cdot x^a

gælder:
                                  F_y={F_x}^a

                                  100\%+p_y\%=\left (100\%+p_x\% \right )^a

hvoraf
                                  \left (100+p_y \right )\cdot 10^{-2}=\left (\left (100\%+15\% \right )\cdot 10^{-2} \right )^{0{,}425}

                                  1+p_y \cdot 10^{-2}=1{,}15^{0{,}425}=1{,}0612          

                                  p_y \cdot 10^{-2}=0{,}0612

                                  p_y =6{,}12

                                  
 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.