Matematik

En funktion er givet ved f(x) = 2x^2 – 3x + 1.

18. april 2017 af GymnasiuItm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvordan jeg regner dette ud, er virkelig i tvivl 

En funktion er givet ved f(x)= 2x^2 -3 + 1

-Find ligningen for tangenten i (-1,f(-1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2017 af peter lind

Tangentens ligning for f(x) i punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2017 af MatHFlærer

Ja, brug den formel Peter skrev, så skulle du gerne ende ud med at have:


Skriv et svar til: En funktion er givet ved f(x) = 2x^2 – 3x + 1.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.