Eksamensforberedelse

Skriftlige prøver tips?

18. april 2017 af Cecilie1707 - Niveau: 9. klasse

Hej!

Nogle der har nogle gode råd og tips til hvordan jeg får bedst mulige karakterer til de skriftlige prøver til 9. klasse afgangsprøven?
Altså indtil videre dansk (læsning+retskrivning+skriftlig fremstilling) og matematik (færdighedsregning+problemregning).


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2017 af Mathias7878

I færdighedsregning i matematik skal du kunne finde ud af at lægge til, trække fra, gange, dividere, runde up og ned, sandsynlighedsregning, brøkregning, osv.. Det kan du i hvert fald øve dig på. Problemregning handler meget om forskellige formler, du skal anvende, så anskaf dig en formelsamling, hvis du ikke allerede har en. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2017 af stin5875

Ligesom Mathas siger, så skal du kunne forskellige ting i færdighedsregningen - der er hvertfald nogle af de ting du skal ku i følgende link: http://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse

Til dansk i læsning kan man bruge metoden med at lede efter spørgsmålene i teksten i stedet for at læse alle teksterne. Ellers fandt jeg endnu et link, hvor der er nogle eksempler og opgaver som måske vil hjælpe dig: http://dansk.gyldendal.dk/en/Indgange/redskaber/afgangsproever/9_klasse.aspx


Skriv et svar til: Skriftlige prøver tips?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.