Matematik

opstil en funktion..

19. april 2017 af Dexter97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej med jer. 
Jeg har fået denne opgave og forstår ikke hvordan man løse den. Håber i vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af mathon

Omsætningsfunktionen for kontorstolen STENDERUP:

             f(x)=x\cdot \left ( -x+1500 \right )=-x^2+1500x


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2017 af Lekroya (Slettet)

Det vil sige at de har størst omsætning når x=750


Svar #4
19. april 2017 af Dexter97 (Slettet)

Hvordan kommer du frem til det? :)


Skriv et svar til: opstil en funktion..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.