Matematik
Ligninger
19. april 2017 af
tobiasyesyes (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej
Jeg har brug for hjælp til c) og d ii) i den vedhæftede opgave.
Nogen der kan hjælpe?
Vedhæftet fil: Capture2.PNG
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![z=1\\ z=-\sqrt[7]{-1}\\ z=(-1)^{2/7}\\ z=-(-1)^{3/7}\\ z=(-1)^{4/7}\\ z=-(-1)^{5/7}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/9kgUfyUqFrERRXekPP3cUQ==.gif)