Matematik

trigonometri

20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en sød sjæl der vil sende den formel jeg skal bruge til den her opgave


Svar #1
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

jeg ved ihvertfald at jeg skal bruge cosinus relationer 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2017 af mathon

                     \cos(P)=\frac{m^2+y^2-p^2}{2\cdot m \cdot y}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2017 af peter lind

|MY|2=|PY2+|PM|2  - |PY||PM|cos(P)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. april 2017 af mathon

                 P=\cos^{-1}\left (\frac{15^2+46^2-30^2}{2\cdot 15 \cdot 46} \right )


Svar #7
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

mange tak :D


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.