Matematik

Find radius af cylinder

28. april 2017 af TheBlaabjerg (Slettet) - Niveau: B-niveau

En cylinder har et overflade areal på 50cm2 og en højde på 3cm. Hvad er radius?

Har prøvet at finde den ved at bruge formlen Ot = 2*pi*r*(r+h) men kan ikke komme frem til det rigtige resultat. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2017 af mathon

Mere brugbart har du:

                                    2π(r2 + hr) = Ov

                                    r2 + hr - Ov/(2π) = 0

                        


Skriv et svar til: Find radius af cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.