Matematik
OMSÆTNING MELLEM ENHEDER
09. maj 2017 af
princess1967 (Slettet)
-
Niveau: 10. klasse
Jeg håber I vil kigge på om jeg har sat det korrekt op og om udregning er rigtig
Se venligst vedhæftede fil
Jeg er meget i tvivl på udregningen
Vedhæftet fil: OMSÆTNING MELLEM ENHEDER.docx
Svar #1
09. maj 2017 af Number42 (Slettet)
første opg er forkert hvordan kan du dog få 50 sec?
du roder, læs det du har skrevet igen
du kan nemmere (i hovedet) udregne 4+7 =11 minutter
40+50 = 90 sec = 1 min og 30 sec som adderes til de 11 g bliver 12 min 30 sec.
Skriv et svar til: OMSÆTNING MELLEM ENHEDER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
