Fysik

Fysik A Lysfølsom resistor

30. maj 2017 af Rismark - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har idag været til skriflig eksamen i Fysik A.
Der var så en opgave der voldte mig mange problemer, og jeg håbede derfor der var en her inde der kunne hjælpe med en løsning

Jeg har vedhæftet opgaven, og det drejer sig om opgave B.
På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave3.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2017 af hesch (Slettet)

UCD = 14V giver en strøm, I14V = 14V / 6,3kΩ = 2,22 mA.

Spænding over RLDR = 50V - 14V = 36V.

Så RLDR = U / I = 36V / 2,22mA = 16,22kΩ

Se på kurve hvilken lysintensitet dette svarer til.


Svar #2
30. maj 2017 af Rismark

Selvfølgelig.

Jeg takker meget for svaret


Skriv et svar til: Fysik A Lysfølsom resistor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.