Matematik

Mat opgave 8

30. maj 2017 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogen af jer der kan hjælpe mig med denne her opgave...?

- Redegør for differentialkofficenten ved hjælp af grafiske illustrationer og en grænseværdibetragtning. 

- Benyt dette til at vise at f'(x) = 2x, når f (x) = x i anden. 

- Vis hvordan f'(x) kan bruges til at bestemme monotoniforhold, f.eks ud fra funktionen f(x) = x ^3 - 12x^2 + 45x - 47 

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2017 af PeterValberg

Du kan finde en del hjælp på disse videolister < LINK > og < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Mat opgave 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.