Matematik

Hjælp til vektorfunktioner!

30. maj 2017 af Mullermulle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP!

Hvordan løser jeg opgaverne i vedhæftede dokument? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2017 af SuneChr

A)  Løs y(t) = 0 og indsæt t i x(t)
B)  Se A)
C)  Løs y'(t) = 0 og indsæt t i y(t)
D)  Find t for x(t) = 7 og indsæt t i  \sqrt{x'(t)^{2}+y'(t)^{2}}


Skriv et svar til: Hjælp til vektorfunktioner!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.