Matematik

Massefylde af betonrør

02. juni 2017 af GrayMath (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Please hjælp med at give mig en solid formel til denne opgave

(billede tilsendt)

-Gray

Vedhæftet fil: Skærmbillede (47).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2017 af Soeffi

Vedhæftet fil:1759237.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2017 af hesch (Slettet)

Havde røret været massivt ville dets volumen være:

Vydre = π * rydre2 * h

Borer man hullet gennem røret,skal dets indre volumen:

Vindre = π * rindre2 * h  subtraheres.

Beregn  Vrør = Vydre - Vindre  og multiplicer med betons massefylde

Vær opmærksom på enheder.


Skriv et svar til: Massefylde af betonrør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.