Matematik

Finde fællesnævner for 16a/28b????

07. juni 2017 af Blithe - Niveau: 8. klasse

Hej.

Hvordan finder man fællesnævneren for brøken:

 \frac{16a}{28b}


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2017 af mathon

…du mener vel største fælles divisor:

              \small \small \frac{16\cdot a}{28\cdot b}=\frac{4\cdot 4\cdot a}{4\cdot 7\cdot b}=\frac{4a}{7b}


Svar #2
07. juni 2017 af Blithe

Ok. Tak:)


Skriv et svar til: Finde fællesnævner for 16a/28b????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.