Matematik

f(x)= 0 og bestem arealet af det røde område

01. august 2017 af keyshi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet fil 

Vedhæftet fil: Opgave 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. august 2017 af fosfor (Slettet)

Den brøk du har angivet i b) er forkert.

Den rigtige brøk er 344/75


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. august 2017 af Mathias7878

#1

Men resultatet er rigtigt

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. august 2017 af SuneChr

# 0
Hvis vi omskriver funktionen, så den får rationale koefficienter,
f (x) = - 1/5x4 + 8/5x3 - 16/5x2 + 8/5x - 3
vil dit regneapparat sikkert også få arealet til
344/75
 


Svar #4
02. august 2017 af keyshi (Slettet)

tak


Skriv et svar til: f(x)= 0 og bestem arealet af det røde område

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.