Matematik

uden hjælpmid. Andengradsligning - bestem C

01. august 2017 af keyshi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Opgave 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. august 2017 af SuneChr

Løs, når diskriminanten er 0
(- 6)2 - 4·3·c = 0


Svar #2
01. august 2017 af keyshi (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. august 2017 af Mathias7878

(-6)2 - 4*3*c = 0 <=> 36-12c = 0  <=> -12c = -36 <=> c = -36/-12 = 3

- - -

 

 


Skriv et svar til: uden hjælpmid. Andengradsligning - bestem C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.