Matematik

Udregning af 1 burger

14. august 2017 af Guleroden1 - Niveau: 7. klasse

Hvis man køber 283 burgere for 465 $, hvad koster en burger så?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2017 af Mathias7878

Divider prisen med antallet af burgere, så får du, hvad en burger kost:

Burgerpris = \frac{465}{283} = 1,64 $ 

Dvs. en burger koster ca 1,64 $

- - -

 

 


Svar #2
14. august 2017 af Guleroden1

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2017 af Soeffi

#0 Prøv evt.: Prisen for en burger sættes til x. Man har ligningen:

(283 stk.)·x = 465 dollar ⇔

x = (465 dollar)/(283 stk.) ⇔

x = 1,64 dollar/stk.

Bemærk at enheder kan hjælpe til at holde rede på, hvad der skal divideres med hvad.


Skriv et svar til: Udregning af 1 burger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.