Matematik

Matematisk ligning- HJÆLP!

19. august 2017 af Rezwan963 - Niveau: A-niveau

Hej alle

(Se vedhæftet billede)

Jeg prøver at finde ud af, hvor lang tid det vil tage for GOT7 at overhale Liam Payne hvis: GOT7 får 1000 stemmer mens Liam Payne får 500 stemmer HVERT 10 MINUT?

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2017 af fosfor (Slettet)

Efter x gange ti minutter har de
Liam = 335274 + 500x
GOT = 274982 + 1000x

Isoleres x i
335274 + 500x = 274982 + 1000x

Fås hvor mange gange 10 minutter der går, inden de står lige


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2017 af StoreNord

--Skærmbillede fra 2017-08-19 17-24-11.png


Skriv et svar til: Matematisk ligning- HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.