Fysik

mol opløsning.

21. august 2017 af HrConrad (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg håber at der er en der kan hjælpe. Jeg har fået følgende opgave : 
Beregn koncentrationen af NaCl når 0,0729 mol kommes i 0,35 L vandig opløsning. 
Og
Beregn koncentrationen af NaCl når 5,68 g kommes i 0,52 L vandig opløsning. 

På forhånd rigtig mange tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2017 af mathon

Du skal bl.a.
bruge
                      \small M(NaCl) 
                               


Svar #2
21. august 2017 af HrConrad (Slettet)

Jeg leder lidt efter en formel jeg kan benytte, og støtte mig en anelse op af, opgaverne igennem.

Tak

HrConrad


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2017 af mathon

         \small \left [ NaCl \right ]=\frac{n}{V}=\frac{m}{M\cdot V}


Svar #4
21. august 2017 af HrConrad (Slettet)

Tak! Og tak for hurtigt svar.


Skriv et svar til: mol opløsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.