Matematik

Mangler hjælp til en aflevering

23. august 2017 af astrup99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

Jeg skal aflevere en aflevring snarest hvori den vedhæftede fil er en af de opgaver jeg skal lave. Dog forstår jeg ikke opgaven. Kan i hjælpe? 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af OliverHviid

Hvor går det galt? Altså hvad er det helt præcist, du ikke forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2017 af mathon

                               


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2017 af mathon

       a)
                  • Dm(f) = \small \mathbb{R}

                  • a< 0 og c> 0         skæring med y-aksen er (0,c) 

                  • d> 0                       to nulpunkter

                       • Vm(f) = \left [ -\infty;9 \right ]      toppunktets andenkoordinat yT = 9


Svar #4
23. august 2017 af astrup99 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad svarene er. Jeg har undersøgt løsningsmotoden for alle fire op til flere gange, men jeg forstår stadig ikke hvordan jeg skal besvare dem.. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2017 af fosfor (Slettet)

Hvis grafen for et andengradspolynomium skærer x-aksen
0 gange, så er d<0
1 gang, så er d=0
2 gange så er d>0


Svar #6
23. august 2017 af astrup99 (Slettet)

Okay, tak. Og det er så definitionsmængden? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. august 2017 af fosfor (Slettet)

Det er diskriminanten jeg kalder d


Svar #8
23. august 2017 af astrup99 (Slettet)

Okay tak. Hvad er definitionsmængden så?


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. august 2017 af Anders521

Hejsa,

prøv at se følgende link

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/funktioner/definitions-og-vardimangde

med henblik på at bestemme definitions- og værdimængden.


Skriv et svar til: Mangler hjælp til en aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.