Matematik

ligefrem proportionalitet

25. august 2017 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse

hvordan tegner et koordinatsystem en graf for:  f(x) =13x og f(x) = 13x+10


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2017 af swpply (Slettet)

Lav en tabel for hver er funktionerne. I hver tabel udregner du så funktionen for forskellige værdier af x. Det kunne se sådan ud for den første (f(x) = 13x

x     I 0  I  1  I  2  I 3 I ...   I  7  I
f(x)  I 0 I 13 I 26 I 39 I ... I 91 I

Så integner i et koordinat system punkterne fra tabelen og tegner en retlinje igennem dem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2017 af StoreNord

Eller sådan her:ligefrem proportionalitet.png


Skriv et svar til: ligefrem proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.